Mehupäivät vai lempeämpi aloitus?

0
2253

Aloituspäivän kannattaa olla vapaapäiväsi, mielellään kaksi peräkkäin. Alkupäivät menevät sopeutumiseen. Toivon koko sydämestäni, että otat aikaa itsellesi. Kuuntelet, ihmettelet ja mielellään lepäilet.

On omassa valinnassasi aloitatko kolmen päivän mehu/nestepäivillä. Ne eivät ole missään tapauksessa pakollisia, enkä välttämättä niitä edes suosittele. Tosin ne ovat omanlainen haasteensa ja todellinen pysäytys itsesi äärelle. Kuuntele itseäsi tuntuvatko nestepäivät sinun jutultasi.

Luethan alla olevan harkitessasi:

Radikaaleissa mehupuhdistuksissa on aina ”liiallisen” detoxaamisen mahdollisuus, ellei jopa vakio. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että hädissään oleva kehosi alkaa käyttämään sinun omia jätteitäsi ravintonaan. Se ei ole detoxaamista, se on itsensä myrkyttämistä. Oireita ovat kaamea olo, säryt päässä ja eri puolilla kehoa, hullu väsymys ja niin edespäin. Oireisiin apua clorella, muut vihreät, suolahuuhtelu (suolta tyhjennetään) sekä virallinen suolihuuhtelu (pussi apteekista ja kotona hommiin).

Nämä oireet olisivat vältettävissä colonic eli suolipesukuurilla 5-10 kertaa sarjahoidolla, mielellään ennen puhdistuskuuria.

Onko Kauneuskuuri tehokkaampi nestepäiväaloituksella?

Minun kokemuksellani sanon ei. Jos noudat Kauneuskuurin ohjeita, ruokayhdistelmiä, mehustat tai teet Boosteria ohjeiden mukaan, alkalisoituminen ja puhdistaminen tapahtuu joka tapauksessa.  Se tapahtuu ilman varsinaista shokkia ja stressireagtiota kehossasi.
Stressiolosuhtet lisäävät happamuutta ja keho pitää hyvin tiukasti kaikesta omistamastaan kiinni, jopa myrkyistä.

Mehukuurit voivat olla myös suorittamista. Ne voidaan vetää läpi suurimmaksi osaksi kärsien ja kärvistellen. Jos todellinen pysähtyminen ja rauhoittuminen itsesi äärelle tuntuu sinua nyt kutsuvan ennemmin kuin pikainen suorittaminen, voi mehupäivät voivat hyvinkin olla sinun juttusi <3

Onnistuessaan nestepäivät tuovat autuaan Blissin. Se sama bliss tulee kyllä ilman syömättömyyttäkin, lempeämmin, sinua ja kehoasi oikeasti opettaen. Jopa kuukaudenkin mehukuuri onnistuu, mutta mitäpä sen jälkeen? Pahimmillaan ahmimista ja joskus jopa syyllisyyttä syömisestä ja olontilan muuttumisesta.  Entisenä syömishäiriöisenä olen aina varuillani asiakkaiden kanssa näistä asioista.

Minun tavoite on opettaa teille ja saattaa alkuun uusi alkalinen elämäntapa. Opetellaan uusia tapoja ja opitaan paljon itsestämme. Siinäkin riittää kyllä uutta ja puhdistusoireita, varsinkin jos luovut kofeiinista. Tunnepuolella tapahtuu myös, aina! Se tuo teille varmasti aivan uuden energian, keveyden, kepeyden, kauneuden ja vie pitkälle tiellä ottaa oman terveytesi omiin käsiisi, valitsitpa kumman aloituksen tahansa😍

JAA
Edellinen artikkeliOhjeet kauneuskuurin päivään
Seuraava artikkeliAterioiden koostaminen
Minun unelmani on olla luomassa kaunista maailmaa. On ilo olla sinun oppaasi omaan iättömään kauneuteesi. Sinulla on sisälläsi kaikki voima ja viisaus terveeseen ja onnelliseen elämään. Tervetuloa LovingLiving-maailmaan. Kiitos kun olet täällä. Aloitetaan matka Kauniiseen Sinuun! Susanna Tanni, Holistic Health Coach Pilates Trainer

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here