Kauneuskuurin aloitusinfo

0
3865

LovingLiving / Freetox puhdistuskuuri

Kauneuskuuri on Freetoxaajien ja Lovinglivingin oma puhdistuskuuri. Teemme yhteisiä Puhdistuskuurialoituksia sekä painonpudotuskampanjoita Loving-Living Freetoxaajat-ryhmässä Facebookissa.

Seuraava yhteisaloitus on 21.4.2018 lauantaina

Kirjaudu uutiskirjeemme saajaksi ja liity ryhmäämme, niin saat aina viimeisimmän informaation aloituksista, muista huikeista tapahtumista sekä ihanan elämän vinkkejä.Nimestään huolimatta (tai ehkä juuri siksi ;)) kuuri sopii hyvin myös miehille.

Kuurin kesto on tässä muodossa seitsemän päivää eli yhden kalenteriviikon.

Puhdistuskuurin jälkeen painonpudotus on huomattavasti helpompaa, joten toivotan kaikki tervetulleiksi yhteiseen Painonpudotus-Toukokuuhun!  Ohjeet siihen löytyvät tältä sivustolta.

LovingLivingin Freetoxaajat-ryhmä tulee olemaan uskomaton apu ja tuki matkan varrella!

1. Näin pääset puhdistuskuurin alkuun

Puhdistus alkaa omavalintaisesti kolmen päivän superpuhdistuksella eli nestepäivillä.
Huomatkaa, että pelkkiä mehupäiviä ei ole tarpeen pitää. Voit halutessasi syödä alusta lähtien kaksi oikein rakennettua ateriaa päivässä ja vihreitä kasviksia rajattoman määrän.

Annan näihin aterioihin ohjeet. Kenenkään ei tarvitse eikä ole syytä stressaantua. Sillä on taipumus vaan saada keho pitämään tiukasti kiinni ylimääräisestä jätteestä ja sitä emme halua!

2. Mitä tarvitsen?
Selkeät ostoslistat, kaikki mitä tarvitset kuuriin löytyy täältä.
Kuurille voit osallistua ilman mehustinta!

Sauvasekoitin tai blenderi riittää hyvin. Kuurilla syödään marjaisia Boostereita. Ne ovat todella hyviä ja kuuluvat päiväohjelmaani aina. Kuurin ulkopuolella lisään niihin laadukaan proteiinijauheen ja vaihtelen koostumusta

Jos sinua kutsuu mehustus, uskallan suositella Philipsin edullisia linkoja. Niillä pääset hyvin alkuun, eikä mehustusinto kaadu monimutkaisuuksiin, hitaaseen kokoamiseen tai hintaan.

Meillä on Philipsin linkoihin ja blendereihin huikea -25% alennus koodilla: freetoxaajat. Itse olen aloittanut ihan yksinkertaisella lingolla. Tällä hetkellä mehustan jälleen Philipsin lingolla.

Olen laittanut matkan varrella myös tuhansia euroja hitaisiin puristimiin. Ne eivät ole minun juttuni, yhtä puristinta, 8006 Nutrition System Juiceria lukuunottamatta. Tuo on vallan mainio kapistus.

Hitaat puristimet ovat mahtavia ja toimivat ihmisillä, joilla on aikaa ja riittävä määrä intohimoa mehustukseen.  Minulla on intohimo, mutta myös kärsimätön luonne ja olen aikamoinen huithapeli. Mehustin, joka on hankala putsata ja koota, voi hyvin jäädä puhdistamatta ja sen jälkeen ollaankin ongelmissa:). Lidlin puristin on myös hintalaatusuhteeltaan ihan loistava, aavistuksen ehkä kömpelö minun käytössäni. Sitä ei valitettavasti saa kuin muutaman kerran vuodessa.

3. Milloin kannattaa aloittaa?

Lauantai on hyvä aloituspäivä, varsinkin jos viikonloput ovat sinulle vapaita. Jos viikonlopulle on suunnitteilla isot tai pienet juhlat, aloituksen voi hyvin siirtää sunnuntaille tai mille tahansa valitsemallesi päivälle.

Ota huomioon seuraavia asioita, kun valitset aloituspäivää:

  • Puhdistuksen aloituksen 1-3 päivää ovat sinulle ja kehollesi uusi tilanne. Uuteen sopeutuminen ottaa aina aikansa.
  • Annan ohjeet pehmeään laskuun kolmelle päivälle ennen kuin aloitamme, mutta silti odotettavissa on väsymystä, mahdollista päänsärkyä, ärtymystä (puhdistus liikuttaa AINA aiheita sisälläsi), herkkyyttä, joskus hiukan kyyneliä. Joka tapauksessa tulet hyvin tietoiseksi itsestäsi ja ikäänkuin kauniisti hidastut kuuntelemaan itseäsi.
  • Parasta on jos saat järjestettyä aikaa päiväunille, metsäkävelyyn, rentoutusmusiikin kuuntelulle, sisäänpäinkääntymiselle, SINULLE itsellesi.
  • Valitse aloituspäivä siis mieluusti vapaapäiväksesi, paras olisi jos vapaapäiviä olisi kaksi peräkkäin.
  • Äidit, rakkaat! Olen itse viiden lapsen äiti ja tehnyt lukuisia puhdistuksia lasten ollessa pieniä ja vähän isompia.
Tämä on täysin tehtävissä, usko minua.

Ota hetki, ja mieti onko sinun mahdollista järjestää itsellesi tälläistä.
KERRO läheisillesi, mitä olet tekemässä ja miksi. Kaikki järjestyy kyllä ihmeellisesti, usko minua. Tärkeintä on, että aloitat!Imetyksen aikana en kuuria suosittele. Tutustu toki ateriakoostumuksiin, mehustukseen ja muihin kuurin juomiin. Lisää elämääsi tuoretta, hyvää ja elävää. Varsinainen puhdistus tehdään sitten myöhemmin!

Minulle itselleni ensimmäinen puhdistuskuuri avasi oven uuteen maailman ja muutti vain kaiken, niin paljon parempaan.

Hyppää mukaan, uusi elämä odottaa!

JAA
Edellinen artikkeliMiksi kauneuskuuri?
Seuraava artikkeliEnnen aloitusta
Minun unelmani on olla luomassa kaunista maailmaa. On ilo olla sinun oppaasi omaan iättömään kauneuteesi. Sinulla on sisälläsi kaikki voima ja viisaus terveeseen ja onnelliseen elämään. Tervetuloa LovingLiving-maailmaan. Kiitos kun olet täällä. Aloitetaan matka Kauniiseen Sinuun! Susanna Tanni, Holistic Health Coach Pilates Trainer

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here